Naast een repetitieruimte huren zijn er nog vele andere mogelijkheden bij Starsound Studio. We hebben ook een zeer mooie zaal met een podium die je voor voordelige tarieven kunt huren. Hier worden leuke optredens gegeven.

Wil je een zaal huren in Utrecht? Dan zit je bij Starsound Studio goed!

In onze zaal vind je alle ingrediënten voor een geslaagd feest. Het mooiste podium in Utrecht is uitgerust met complete backline (optioneel), PA van professionele kwaliteit en uitgebreid monitorsysteem. Daarnaast kun je een DJ-set huren (eventueel met DJ), is er een bar met gezellig personeel, een garderobe en de mogelijkheid tot live opnames.

Bij het huren van onze zaal word je bijgestaan door een van onze vaste technici voor zowel licht als geluid, zodat je onbezorgd kunt genieten van jouw middag of avond op onze locatie. Er is geen betere locatie in Utrecht om een zaal of podium te huren. Alles behoort tot de mogelijkheden, denk aan:

OPTREDENS

VERJAARDAGEN

BEDRIJFSUITJES

TEAMBUILDING

VRIJGEZELLENFEESTEN

VERENIGINGEN

Het is op onze locatie mogelijk om het je gasten geheel naar hun zin te maken. Zo mogen er eigen hapjes verzorgd worden, kan de drank worden afgekocht, mag de zaal en het podium zelf versierd worden en mag er bovendien ook entree worden gevraagd.

Ben je op zoek naar een geschikte huurlocatie in Utrecht met een podium voor jouw feest of optreden? Dan ben je bij onze muziekstudio aan het juiste adres.

Mail voor meer info naar:
info@starsoundstudio.nl
of bel: 030 288 02 84