030 - 288 02 84 Ma - Vrij 10:00 - 00:00 uur // Za 12:00 - 16:00 uur // Zo 15:00 - 22:00 uur

Van ieder optreden op het podium van Starsound kan een professionele live-opname gemaakt worden. Showcases, cd-presentaties en band-avondjes; allemaal gelegenheden die een live-opname verdienen. Jij regelt het publiek, wij regelen de rest.

Vele artiesten hebben in de loop der jaren een live-registratie in Starsound gemaakt: Kensington, Chef’ Special, Rigby, Xander de Buisonjé, Douwe Bob Posthuma, Handsome Poets, Sunday Sun en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De live-opname wordt gedaan door onze studio-engineer die veel ervaring heeft met live-opnames. Hij heeft meegewerkt aan grote opnames van concerten van Anouk en Nick & Simon, festivals als Pinkpop en Noorderslag en neemt veel sessies en shows op voor 3voor12.

Het werkt als volgt: De studio-engineer maakt tijdens de show, in de studio, een live-mix. Niet alleen de band op het podium wordt opgenomen, ook het applaus en de sfeer in de zaal mag niet ontbreken in de opname. De live-mix is na de show direct terug te luisteren of mee te nemen. Daarbij loopt er altijd een 24-sporen recorder mee, zodat de opname eventueel op een later tijdstip in de opnamestudio van Starsound of elders nogmaals gemixt kan worden voor het beste eindresultaat.

Live opnames bij Starsound Studio

Naast een audio-opname is het ook mogelijk de avond op video vast te leggen. Starsound stelt voor jullie een camera-team met regisseur samen die de hele avond vastlegt. Bekijk de live video’s voor een idee hoe dat er ongeveer uit kan gaan zien. 

PRIJS

Aangezien elke live registratie andere wensen met zich meebrengt, gaan de prijzen hiervoor op aanvraag. Mail  voor meer informatie en boekingen.