030 - 288 02 84 Ma - Vrij 10:00 - 00:00 uur // Za 12:00 - 16:00 uur // Zo 15:00 - 22:00 uur

Verborgen naast het podium van Starsound Studio bevindt zich de opnamestudio. De knusse control room, voorzien van een rijke collectie aan analoge en digitale outboards, verbindt de omliggende ruimtes aan elkaar waardoor de muziekstudio bestaat uit vier van elkaar gescheiden ruimtes. De prachtig klinkende zaal met podium heeft zich al vele malen bewezen voor een vette drumsound. In combinatie met de lesruimte en ruimte 7 is het mogelijk om een hele band tegelijk op te laten nemen zonder overspraak tussen de instrumenten. Alles kan worden ingedeeld naar de wens van de artiest op weg naar een ideale opname situatie. 

PRIJS

Wij kunnen jou een volledige studiodag aanbieden voor maar € 300,- (excl. btw). De consumpties aan de bar worden aan het einde van de dag berekend. De opnamestudio is ook te huren voor een halve dag voor € 175,- (excl. btw). Voor meer informatie en boekingen kun je het contactformulier op deze pagina gebruiken.

APPARATUUR

Het hart van de opnamestudio is de Soundcraft 6000 analoge mengtafel. Met z’n vette pre-amps en EQ en de uitgebreide routing mogelijkheden zorgt deze voor een snelle workflow en karakteristieke sound.
In de control room vind je onder andere buizen-compressors van TL-Audio, befaamde compressors van DBX en effecten van Yamaha en Lexicon. We hebben een uitgebreide microfoon collectie waarmee de producer en band een groot palet aan klankkleuren ter beschikking hebben voor de productie. KRK studio-monitoren zorgen voor een fijne afluistering.
Voor het opnemen, het editen en mixage gebruiken we het programma Pro Tools draaiend op een Mac Pro. Dit programma is tevens de wereldstandaard voor een optimale compatibiliteit met andere studio’s.

PRODUCER/ENGINEER

Een professionele producer/studio-engineer met ervaring in o.a. Wisseloord Studios, Bullet Sound Studios en Wedgeview Music zorgt samen met de artiest voor een productie op maat. Hij kent alle ins en outs van de studio en zorgt voor een werkwijze die bij de artiest past. Zowel beginnende als gevestigde artiesten zullen zich snel op hun gemak voelen in opnamestudio Starsound.

VOORZIENINGEN

Tijdens een opnamedag staat de bar ter beschikking van de artiest voor alle gewenste drankjes en versnaperingen. Tevens is er een relax-ruimte waar de artiest gebruik van kan maken wanneer hij niet in de opnamestudio aan het werk is.

Vragen? Stel ze hier!